Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Christmas Season

 

   Χολα! σορρυ που δεν εγραφα τοσο καιρο, το σχολειο πιεζει και ειναι περιοδος διαγωνισματων. Αλλα ερχονται οι μερες γαι τα χριστουγεννα και ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Το σαββατο στολιζουμε δεντρο 💖💗💘 🎄🌲

  Και για να μπείτε σε αυτό το κλίμα σας έχω μερικές ιδέες😘⛄

 

1 Στολίστε το δωμάτιο σας. Αποτέλεσμα εικόνας για christmas room decor

Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να στολιστετε το δωματιο σας ευκολα, φτηνα και γρηγορα. Καταρχας βγαλτε το σκονισμενο δεντρο απο το αποθηκακι και στολιστε το! Μπορειτε  να  φτιαξετε ευκολα γιρλαντες με λιγη κλωστη και καλαμποκι τις οποιες μπορειτε να στολισετε ειτε στο δωματιο σας ειται στο δεντρο. Μπορουν επισης να γινουν με διαφορα υλικα της φυσης οπως κουκουναρια. 

Αν ειστε καλλιτεχνικο ον σας εχω τη λυση!Παρτε μπογιες για υφασματα και ζωγραφιστε χριστουγεννιατικα σχεδια σε μαξιλαρια και καμβαδες. Δειτε diy βιντεακια στο youtube και εμπνευστειτε. Αν ειστε τυχερες και εχετε τζακι παρτε μαξιλαρια και βαλτε τα γύρω γύρω. Εχετε αυτομάτως μια γωνίτσα χαλάρωσης.

Κρεμαστε λαμπακια στους τοιχους, βγαλτε φωτογραφιες με τις κολλητες σας και τοποθετηστε τες σε κοκκινες και πρασινες κορνιζες και ήδη ο τόπος εχει γίνει λίγο πιο γιορτινός.




2Μαγειρέψτε !



Αποτέλεσμα εικόνας για ψηριστμασ ψοοκιεσ


    Ακολουθηστε συνταγες του ιντερνετ ή της γιαγιας και ξεκινα. Πριν αρχισεις ομως βεβαιωσου οτι εχεις τα καταλληλα υλικα! Φτιάξε κουλουρακια και στολισε τα με χριστουγεννιατικα σχεδια, πολυχρωμα γλασσα και σοκολατα. Φτιαξε κεικ και στολισε τα με τον ιδιο τροπο αλλα προσθεσε μικρες φιγουρες.


αυτες ηταν οι ιδεες μου. Ελπιζω να σας αρεσαν και να τις χρησιμοποιησετε! Φιλακια 😘😘 Επισης εχουμε 33 μερες για τα χριστουγεννα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου